Betalen bij Deurengigant

Benieuwd naar onze betaalmethodes? Bekijk ze hier.

Gemakkelijk online betalen 

Bij ons kan je snel, simpel en veilig online betalen met iDeal. Kies jouw gewenste bank en je bent een stuk dichterbij je nieuwe deur(en)! Het is ook mogelijk om de (aan)betaling per bank over te maken. 

Betalen met iDeal

Indien je toegang hebt tot internetbankieren bij de bank, dan kun je middels iDeal veilig en gemakkelijk betalen via het internet. De rekeninghouders van ABN AMRO, ASN Bank, Knab, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot baniers, Bunq en Revolut kunnen met iDEAL betalen. 

De voordelen op een rij:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via jouw eigen bank
  • iDeal is bij Deurengigant geheel gratis
  • iDeal laat ons direct weten of de betaling is goedgekeurd. Hierdoor kunnen we jouw bestelling gelijk in behandeling nemen

Zelf bedrag per bank overmaken

Wil je de (aan)betaling liever per bank overmaken? Dan ontvang je van Buckaroo een e-mail met daarin de betalingsgegevens. Zodra de betaling is voldaan ontvangen wij een melding en wordt jouw bestelling automatisch verwerkt. Houd er rekening mee dat een overboeking per bank een aantal werkdagen kan duren, waardoor de levertijd langer wordt. Indien je voorkeur uitgaat naar een snelle levering, dan adviseren wij om de betaling te doen via iDeal. 

Aanbetalen

Indien je gebruik wil maken van de aanbetaling, vragen wij altijd om een aanbetaling te doen van 25% over het totaalbedrag. Hierbij willen we je graag laten weten dat je goedkoper uit bent als je in een keer het totaalbedrag betaalt. Voor een aanbetaling berekenen wij namelijk 1% rembourskosten op het totaalbedrag. 

Restbedrag

Indien je niet de gehele bestelling vooraf wil betalen, kan je het restbedrag ook voldoen bij de levering. Dit complete restbedrag dient gepast of per mobiele pin bij de chauffeur te worden betaald. De producten mogen pas gelost worden, zodra het volledige bedrag is betaald. Dit geldt ook voor bestellingen met een montage. Het restbedrag kan ook worden betaald per bank. Deze dient minimaal drie dagen vóór levering op onze rekening te staan. Er zitten geen extra kosten aan deze betalingsmogelijkheden verbonden. 

Bestelling annuleren

Indien je de betaling net hebt voldaan en deze vanwege een wijziging of andere reden wil annuleren, willen we je vragen om een mail te sturen naar info@deurengigant.nl onder vermelding van het ordernummer. Vermeld ook in de e-mail jouw IBAN gegevens, zodat wij de creditering kunnen verwerken. 

LET OP: Bestaat jouw bestelling uit Svedex deur(en), dan worden deze binnen één werkdag in behandeling genomen. Wij kunnen deze vaak niet meer annuleren. Wel is het ten alle tijden verstandig om ons binnen 24-uur een mail te sturen, zodat de klantenservice nog kan kijken wat hierin mogelijk is. 

Betalen op rekening voor zakelijke klanten 

Zakelijke klanten kunnen bij Deurengigant.nl op rekening bestellen. Deze bestelling hoeft pas binnen 14 werkdagen betaald te worden. Hiervoor hebben wij een aantal spelregels opgesteld:

  • Je bent al klant bij een van de webshops van Gigantisch BV
  • Je hebt bij ons al twee orders geplaatst en in totaal € 1500,- of meer besteed
  • Je kunt ons een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen, niet ouder dan 6 maanden

Verder ontvangen wij per bestelling graag een (door een tekenbevoegd persoon) ondertekende inkoopopdracht op officieel briefpapier. Hierbij willen wij vragen om de onderstaande punten duidelijk te vermelden. Bij aanmelding voor een zakelijk account voeren wij standaard een kredietcheck uit. 

  1. Het offertenummer (online samengesteld)
  2. Het factuur- en afleveradres
Reload 🗙