Moodplus deuren

moodplusBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Moodplus deuren kopen: handige montageservice

Met onze deuren hopen wij jouw woonwensen werkelijk te maken. Geen enkele woning kan zonder deuren. Deuren zijn een toegang tot vele ruimtes en een startpunt voor verwachtingen over achterliggende ruimtes. Tegenwoordig worden binnendeuren gezien als een meubelstuk van het huis. 

Een goede indruk van een woning begint al bij de voordeur. Neem je gasten mee en geef ze een rondleiding door jouw huis door telkens weer een andere Moodplus binnendeur te openen. Moodplus deuren zijn één van de parels van DeurenGigant. Deze deuren zijn allen van hoogwaardig kwaliteit en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Bij DeurenGigant vind je vele soorten binnendeuren van dit superieure merk:

Moodplus binnendeuren dragen bij aan de uitstraling van je woning. Zorg daarom voor een zekere eenheid in je interieur. Natuurlijk kan het zijn dat de binnendeuren onderling iets afwijken, maar zorg er dan bijvoorbeeld wel voor dat elke deur Moodplus in dezelfde kleur is geschilderd of dat ze hetzelfde soort lijnenspel hebben.

Bepaal de draairichting van jouw moodplus binnendeur

Voordat je met de deurenconfigurator je Moodplus binnendeur ontwerpt, is het van groot belang te bepalen welke draairichting voor je binnendeur geldt. Dit is één van de stappen in het bestelproces. Wenselijk is dus om te weten hoe je de draairichting bepaalt. Bekijk onze handige video voor het bepalen van de draairichting of volg de volgende stappen:

  • Ga aan de zijde staan waar je de deur naartoe opendraait.
  • Bekijk de scharnieren. Aan welke kant bevinden ze scharnieren zich en naar welke kant zwaait de deur open?
  • Bevinden de scharnieren van de Moodplus binnendeur zich links, dan heb je een linksdraaiende binnendeur.
  • Bevinden de scharnieren zich rechts of draait de deur naar rechts open? Dan heb je je draairichting bepaalt en heb je een rechtsdraaiende Moodplus binnendeur.

 

Moodplus deur samenstellen

Stel nu zelf je Moodplus deur samen in onze deurenconfigurator. In dit handige online programma kun je verschillende stappen doorlopen om jouw ideale deur te creëren. Een beetje van Moodplus en een hele hoop van jou!

Met de configurator volg je een bepaalde route om uiteindelijk uit te komen bij een besteloverzicht. Stel een Moodplus binnendeur samen en volg onderstaande stappen:

  1. Kies het gewenste type deur: Moodplus deuren zijn in allerlei stijlen te verkrijgen. Bepaal zelf welke deur het beste bij uw interieur past.
  2. Bepaal de hoogte en breedte: u kunt hier kiezen uit een aantal standaardmaten of zelf invoeren wat de gewenste maten zijn.
  3. Kies de juiste randafwerking: kies tussen een stompe of een opdek Moodplus deur.
  4. Bepaal de draairichting: u kunt voor een linksdraaiende of een rechtsdraaiende deur kiezen.
  5. Kies het slot en deurkruk: bepaal zelf wat voor slot of deurkruk er in de Moodplus deur komt te zitten. Dit kunt u helemaal afstemmen op uw smaak.

Bekijk ook eens:

Reload 🗙