Over ons

Deurengigant.nl is de grootste online deurenleverancier van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit service en snelheid.

In 2004 zijn we gestart met de online verkoop van op maat gemaakte kasten via internet. Hierna zijn we begonnen om online binnen en buitendeuren aan te bieden. Razendsnel zijn we uitgegroeid tot dé grootste maatwerk leverancier van Nederland. Met eigen buitendienst adviseurs in elke regio én 3 showrooms waar u onze producten kunt bekijken.

ONZE TOTAALOPLOSSING BESPAART U TIJD

U een totale bieden is ons doel. Dat ziet u terug in de enorme keuze deuren en accessoires. Maar wij gaan verder dan dat. Met een advies op maat. En als u dat wilt, kunt u gebruik maken van onze inmeet en montageservice. Wij leveren alles netjes op tijd bij u thuis af. Kortom: wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen!

PERSOONLIJK ADVIES

Als u dat wilt, komen onze adviseurs bij u thuis om u te adviseren over alle mogelijkheden van onze deuren. Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing voor úw situatie.

VAKKENNIS EN UITSTEKENDE SERVICE

Niet alleen onze adviseurs, maar ook onze helpdesk medewerkers hebben kennis van zaken. Ook zij beschikken over jarenlange praktijkervaring, waardoor ze u niet alleen vriendelijk te woord staan, maar ook vakkundig kunnen ondersteunen. Met deze vakkennis en klantvriendelijkheid onderscheiden wij ons ten opzichte van de Nederlandse bouwmarkten.

SCHERPE PRIJZEN

Doordat wij geen deuren op voorraad hoeven te houden én dankzij de goede relatie met onze leveranciers, kunnen wij deuren van uitstekende kwaliteit tegen zéér voordelige prijzen aanbieden. Goedkoper dan bouwmarkten en speciaalzaken! Door deze scherpe prijzen zijn onze deuren ook interessant voor klus- en timmerbedrijven, die vaak rechtstreeks bij ons bestellen.

LAAT U OVERTUIGEN DOOR ONZE KLANTEN

Natuurlijk kunnen wij u vertellen waarin wij uitblinken of ons onderscheiden ten opzichte van andere leveranciers van maatwerk kasten, maar alleen onze klanten weten dat dat écht waar is. Laat u daarom overtuigen door wat zij over ons zeggen.

BEDRIJFSGEGEVENS DEURENGIGANT

Gigantisch B.V.
Vestigingsadres:
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
E-mail NL: info@deurengigant.nl

KvK nummer: 53170466
BTW nummer: NL.8507.77.963.B01

Reload 🗙