CanDo deuren

candoBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

CanDo deuren: snelle levertijden & scherpe prijzen

Als je zoekt naar deuren, dan heb je de naam Cando al vaak voorbij zien komen, maar wat is het eigenlijk? Cando is een van de bekendere en grote merken op het gebied van deuren. Het is zelfs de meest verkochte deur van Nederland. Er zijn vele verschillende type deuren, van modern tot klassiek. Cando binnendeuren zijn altijd te vinden in een vorm die past bij jouw interieurstijl. Het grote voordeel van Cando deuren is dat deze ook in verschillende prijsklassen verkrijgbaar zijn.

Cando binnendeuren kopen: gebruik de inmeetservice!

Binnendeuren zijn een belangrijk onderdeel van het huis. Kies je voor een moderne deur of hou je toch meer van klassiek? De Cando binnendeur geeft je genoeg mogelijkheden. Cando is een populair deurenmerk en heeft een groot assortiment voordeuren, binnendeuren en achterdeuren. Door de handige configurator stel je je deur samen zoals je dat zelf wilt en weet je zeker dat hij daardoor perfect past. 

Cando binnendeuren: opdek of stomp

Cando is ontzettend populair en in vele Nederlandse huishoudens te vinden, zowel als binnendeur, voordeur of achterdeur. Bij Cando deuren heb je keuze uit twee mogelijkheden: een opdekdeur of een stompe deur.

Welk type deur je nodig hebt, is afhankelijk van het kozijn. Het verschil is te herkennen aan de manier waarop de deur sluit in het kozijn. Bij een Cando stompe binnendeur is de buitenrand vlak en sluit de deur in het kozijn. Bij een Cando opdek binnendeur heeft de buitenrand een opdekrand en sluit op het kozijn. Ook zit er een verschil in het type scharnier dat je nodig hebt. Je kunt de keuze voor een stompe of opdek binnendeur maken als je in de configurator zit.

Meer weten over het verschil tussen een opdekdeuren en stompe deuren? Bekijk dan ons handige video waarin we dit verder uitleggen!

 

Cando binnendeur onderhouden

Een goede binnendeur van Cando gaat lang mee. Maar een goed onderhouden deur nog langer. Het schoonmaken van een Cando binnendeur is eenvoudig. Met een mild reinigingsmiddel en een vochtige doek kom je een heel eind. Wrijf de deur droog met een schone, droge doek.

Om te voorkomen dat je de verflaag aantast, wordt het afgeraden om geconcentreerde of schurende middelen te gebruiken. Heb je een binnendeur met glas van Cando? Het glas maak je het beste schoon met Glassex.

Inmeetservice voor Cando binnendeuren

Als je niet precies weet hoe je de maten opmeet van een Cando binnendeur, bekijk dan onze handige video's. Wij leggen uit hoe je een opdekdeur inmeet en hoe je een stompe deur inmeet. Heb je toch liever dat een expert je binnendeuren van Cando opmeet? Maak dan een afspraak voor inmeten. Een deurenspecialist komt bij je thuis en helpt je bij het maken van een juiste keuze en meet alles zorgvuldig in zodat je zeker bent van de juiste maten. Wil je ook nog graag dat de deuren voor je gemonteerd worden? Dat kan met onze montageservice

Zodra je de juiste maten en de juiste variant weet voor je Cando binnendeur, kun je direct overgaan op bestellen. Ben je er nog niet helemaal over uit welke stijl er bij jou en je interieur past? Kom langs in één van onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend om de Cando binnendeuren in het echt te bekijken.

Cando Deur Eenvoudig Samenstellen

Om Cando deuren samen te stellen, kun je gebruik maken van onze configurators. Per type deur hebben wij verschillende configurators:

De Cando Voordeur

 1. Stel eerst de voordeur samen: Voer de maten in en kies een draairichting van de deur.
 2. Kies een beveiliging voor de voordeur. Je kunt kiezen voor een compleet veiligheidspakket, maar ook voor sloten, scharnieren en een slotgatfrezing.
 3. Kies een briefplaat als dit mogelijk is op de voordeur die je gekozen hebt.
 4. Kies voor tochtwering rondom of onder de deur.
 5. Kies een accessoire zoals een deurbeslag en deurkozijnen.

De Cando Binnendeur

 1. Stel de binnendeur samen door de maten in te voeren, een randafwerking te kiezen en een draairichting te selecteren.
 2. Kies eventueel een type slot voor de Cando binnendeur.
 3. Kies een deurkruk.
 4. Kies de scharnieren.
 5. Kies accessoires zoals tochtwerende elementen, deurkozijnen of een schuifdeursysteem als je een Cando schuifdeur wilt.

De Cando Achterdeur

 1. Stel de Cando achterdeur samen. Voer de maten in en geef een draairichting aan.
 2. Maak vervolgens een aantal keuzes voor de veiligheid van de deur. Je kunt kiezen voor een compleet veiligheidspakket, maar ook voor sloten, scharnieren en een slotgatfrezing.
 3. Kies voor tochtwering rondom of onder aan de Cando deur.
 4. Kies een type deurbeslag en deurkozijn.

Cando Tuindeuren

 1. Stel de tuinpoort samen door de maten in te voeren en een draairichting te kiezen.
 2. Kies vervolgens de accessoires zoals een deurbeslag en scharnieren.

Reload 🗙