Skantrae deuren

skantraeBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Skantrae deuren: stel samen in de configurator!

Binnen de deurenwereld zijn de Skantrae deuren een geliefde keuze. Ben je ook op zoek naar een Skantrae deur? Slimme zet. De goedkope Skantrae deuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Van badkamerdeur tot toiletdeur, van slaapkamerdeur tot woonkamerdeur.

Je huis verbouwen of renoveren is behoorlijk duur. Het is logisch dat je een nieuwe deur wilt kopen voor een zacht prijsje om zo de kosten van de opknapbeurt te drukken. Een Skantrae deur is betaalbaar, maar bij Skantrae lever je nooit in op kwaliteit en stijl.

Deur van Skantrae: dit zijn de voordelen

Kun je niet wachten om een nieuwe deur te ontvangen? Van een afgetrapte deur of een tochtige ruimte wordt niemand vrolijk. Gelukkig bieden deze deuren je weer perspectief. Sterker nog: je zult jarenlang genieten van een deur van Skantrae. Niet alleen van het uitzicht – het zijn echte pareltjes – maar ook van deze voordelen:

 • Totaal pakket: slot en deurbeslag óók mogelijk!
 • Diverse type deuren: van Skantrae binnendeur tot buitendeur. Van toiletdeur tot kamerdeur
 • Diverse stijlen: tijdloos, modern, klassiek, barn, steellook en Skantrae glasdeuren
 • Diverse series: zoals Skantrae EssenceSkantrae SKB, Skantrae SKS
 • De hoogste kwaliteit: dankzij jarenlange innovaties en ervaring
 • Duurzaam: diverse keurmerken voor bijvoorbeeld duurzaam hout en maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Diverse maten: zowel op maat als met standaardmaten te bestellen als opdek of stompe binnendeur Skantrae

Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste deur. Dat is door het reusachtige assortiment niet altijd even makkelijk. Maak daarom gebruik van ons filtermenu. Hier kun je eenvoudig selecteren of je bijvoorbeeld een deur op maat wilt of juist een standaardmaat. Wat voor stijl deur je wilt en of je op zoek bent naar stomp of opdek. En naast binnendeuren hebben we ook buitendeuren van Skantrae in ons assortiment.

Meten is weten

Voordat je je eigen deur samen kan stellen is het belangrijk dat je helder hebt wat je nodig hebt. Het is belangrijk dat je de juiste maat weet. Meet de lengte en de breedte op van je huidige deur op. Dit lijkt simpel maar let goed op dat je precies meet.

> Lees meer over het opmeten van een deur: Hoe deur opmeten

Kom je er niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Zo weet je zeker dat de maten kloppen. Daarnaast ontvang je advies en een vrijblijvende offerte.

Zo stel je je eigen Skantrae deur samen

Nadat je met behulp van het filtermenu de juiste deur hebt gevonden, kun je deze nog verder finetunen in de configurator. Wat zijn de opties in de configurator?

 • Deur: selecteer de gewenste deur
 • Maat: kies uit diverse standaardmaten of voer (wanneer mogelijk) zelf de maat in
 • Draairichting: kies voor linksdraaiend of rechtsdraaiend
 • Slot: kies het type slot
 • Deurbeslag: bepaal wat voor type deurbeslag bij jouw interieur past
 • Scharnieren: bepaal het type én het aantal scharnieren
 • Extra’s: tochtwering, schuifdeursysteem

Wij leveren en monteren deuren, maar halen ook je oude deuren op tegen een meerprijs. Enthousiast geworden? Of juist advies nodig? Neem contact met onze klantenservice op. We helpen je graag verder met het uitkiezen en monteren van je nieuwe Skantrae deur.

Links -of rechtsdraaiende goedkope Skantrae deur

Een stompe deur kan over het algemeen zowel links- als rechtsdraaiend worden afgehangen. Een opdek deur kan alleen links óf rechts worden afgehangen. Bepaal om deze reden altijd de draairichting van de deur. Dit doe je simpelweg door de deur naar je toe te trekken. Zitten de scharnieren aan de linkerkant? Dan is de deur linksdraaiend. Als de scharnieren aan de rechterkant zitten, wordt de Skantrae deur rechtsdraaiend.

Eeen licht huis met een Skantrae paneeldeur

Wil je extra licht creëren in huis of wil je graag een ruimte meer betrekken bij het huis? Kies dan voor een Skantrae deur met glas. Een glasdeur staat goed bij woonkamers, serres en hobbykamers. Creëer een lichte en ruim ogende leefruimte voor ultiem comfort in je huis.

Skantrae paneeldeuren kenmerken zich doordat ze uit verschillende vlakken bestaan. Een paneeldeur ziet er hierdoor aantrekkelijker uit dan een vlakke deur. De Skantrae paneeldeur past bovendien goed bij elke woonstijl. Kies voor een deur met een strak profiel als je een moderne inrichting hebt. De paneeldeur van Skantrae is een deur met veel details dat goed past bij een landelijk interieur.

 

Andere mogelijkheden:

B

Binnendeur CanDo

C

CanDo buitendeur

CanDo deur

 

 

O

Opdekdeur CanDo

 

 

 

 

 

 

 

S

Schuifdeuren op maat

T

Tuindeuren op maat

V

Voordeuren CanDo

 

 

 

Hoe onderscheiden Skantrae deuren zich van andere merkdeuren?

Skantrae deuren staan bekend om hun hoogwaardige afwerking, duurzaamheid en het brede scala aan designs. Van klassiek tot modern, Skantrae biedt stijlen die aansluiten bij uiteenlopende interieurwensen. Daarnaast investeert het merk continu in technologische innovaties, wat resulteert in deuren met verbeterde isolatie, veiligheid en gebruiksgemak.

Welke materialen worden gebruikt in Skantrae deuren?

Skantrae maakt voornamelijk gebruik van hout voor haar deuren, waaronder verschillende houtsoorten zoals eiken, grenen en mahonie. Afhankelijk van het specifieke deurmodel kunnen er ook andere materialen zoals glas of metaal worden geïntegreerd voor esthetische of functionele doeleinden.

Hoe kan ik mijn Skantrae deur het best onderhouden?

Het onderhoud van een Skantrae deur is afhankelijk van het type deur en het gebruikte materiaal. Over het algemeen is het aan te raden om houten deuren jaarlijks te inspecteren en te behandelen met een geschikte beits, olie of lak om ze te beschermen tegen slijtage en weersinvloeden. Deuren met glaselementen kunnen gereinigd worden met standaard glasreiniger. Vermijd het gebruik van schurende of bijtende schoonmaakmiddelen die de afwerking van de deur kunnen aantasten.

Reload 🗙