Schuifdeuren op maat

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteGeen deuren gevonden, pas je zoekopdracht aan of kies een ander merk.

Schuifdeuren op maat: deze maand tot 20% korting!

Ze zijn nét even specialer dan een reguliere draaideur: onze schuifdeuren. En het leuke is: van veel van onze draaideuren, maak je in onze configurator handig een schuifdeur op maat. Schuifdeuren zijn een prettige oplossing voor ruimtegebrek, maar ook in grotere ruimtes is een schuifdeur een ware toevoeging. Ontdek de voordelen van een schuifdeur en maak schuifdeuren gewoon zelf op maat in onze designtool!

Voordelen van schuifdeuren

Je smaak verandert wel eens. Gelukkig heb je bij ons een ruime keuze in binnendeuren, achterdeuren en voordeuren om je huidige deur te vervangen. Al gedacht aan een schuifdeur? Het is een multifunctionele deur die schuift. Andere voordelen van schuifdeuren op maat zijn:

Bij draaideuren heb je een minimale bewegingsruimte nodig om de draaicirkel te maken. Bovendien moet de nabije ruimte vrij zijn van obstakels om de deur te openen en sluiten. Bij een schuifdeur of loftdeur is dat niet aan de orde. Naast de bewegingsruimte die je door een roldeur terugkrijgt, profiteer je ook van andere voordelen wanneer je een traditionele deur voor een roldeur vervangt:

 • Een schuifdeur zorgt op een zeer efficiënte manier voor meer ruimte
 • Deze deuren vormen een fijne afscheiding bij grotere ruimtes
 • Schuifdeuren op maat bieden een goede opbergplek voor spullen die aan het oog onttrokken mogen worden
 • Een schuifdeur geeft privacy
 • Creëer knusse plekjes in huis

Online schuifdeur op maat bestellen

Bij ons is het mogelijk om zelf schuifdeuren op maat te bestellen. Een schuifdeur voor binnen maak je op deze manier van onze draaideuren:

Welke deuren zijn geschikt als schuifdeur? Van onze Skantrae en CanDo deuren maak je een roldeur in stap 5 en 6 van de configurator. Kies het schuifdeursysteem van je voorkeur met een schuifdeurkom naar keuze. Bestel je een ondergeleider, dan wordt de sleuf hiervoor in de deur gefreesd. Wanneer je kiest voor een standaard deur, zul je het slotgat moeten dichtstoppen. Dit doe je met een zogenaamde slotgatstopper. Deze plaats je met houtlijm in het slotgat en plamuur je dicht. Vervolgens schuur en verf je de plek.

Deuren van hout en glas

Onze stompe deuren zijn verkrijgbaar van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen, series en van diverse materialen. In de specificaties van jouw favoriete deur kun je zien of je deur is gemaakt van duurzaam hout, MDF, board, volspaan, tubespaan of massief hout. Uiteraard kun je ook in het navigatiemenu aangeven welk materiaal je wenst voor je deur. Nadat je je wensen aanvinkt, worden enkel deuren getoond die hieraan voldoen.

Op zoek naar een deur van hout én glas? Vink dan onze houten steellook schuifdeuren aan. Deze deuren zijn een regelrechte kopie van stalen deuren, maar voor een veel schappelijkere prijs. 

Zo plaats je een schuifdeur op maat

Schuifdeuren kunnen op diverse manieren geplaatst worden. In de wand, op de wand of in een kast. Alle opties hebben hun eigen functionaliteit en uitstraling die bijdragen aan jouw interieurwensen. Wij geven hier een voorbeeld voor de montage van een schuifdeur op de wand:

 • Bepaal de hoogte voor de rail op de muur en teken deze recht af met behulp van een waterpas
 • Boor gaten in de muur en hang de rail op aan de bijgeleverde schroeven
 • Bij het Barley schuifdeursysteem schroef je de ophangbeugels met de rollers op dezelfde hoogte aan de bovenzijde op de deur en hang je de rollers aan de rail. Bij het Riley schuifdeursysteem monteer je de messing plaatjes op de deur. De deur bevestig je vervolgens in de bovengeleider

Voor een dubbele deurensituatie adviseren we om 2 keer een schuifdeursysteem aan te schaffen. Wil je het ophangen van je dubbele of enkele deur uitbesteden? Dat kan. Wij bieden ook een landelijke montageservice aan.

Profiteer

Een schuifdeur kopen bij ons heeft verschillende voordelen. Bestel snel de nieuwe schuifdeur op maat en profiteer:

 • Verschillende A-merken in het assortiment
 • Schuifdeur als opdekdeur en stompe deur te bestellen
 • Voordelige prijzen in vergelijking met speciaalzaken en bouwmarkten: tot 20% lagere prijzen!
 • Persoonlijk advies en levering

 

Andere mogelijkheden:

B

Balkondeuren op maat

badkamerdeur met glas

G

Glazen deur op maat

 

S

Skantrae binnen deuren

Svedex opdek deuren

Superlak deur Svedex

 

 

 

Reload 🗙