Austria deuren

austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Austria deuren kopen: gebruik de inmeetservice!

Binnendeuren zijn een belangrijk onderdeel van het huis. Kies je voor een moderne deur of houd je toch meer van klassiek? De Austria binnendeur geeft je genoeg mogelijkheden. Deze populaire binnendeur is in verschillende soorten verkrijgbaar. Bij ons maak je een deur op maat zodat deze perfect past in het kozijn.

Het merk Austria is een Nederland deurenmerk en al jaren een familiebedrijf. Austria heeft zowel binnendeuren, voordeuren als achterdeuren.

Austria duurzaam
Austria deuren hebben een FSC keurmerk. Dit keurmerk staat voor duurzaam en sociaal bosbeheer. Dit betekent dat deuren met dit keurmerk garandeert dat ze uit verantwoord beheerde bossen komen.

Austria binnendeuren
Austria heeft een uitgebreid assortiment binnendeuren. Kijk naar jouw interieur en kies een bijpassende binnendeur. Met een binnendeur bepaal je je eigen stijl. Zo zijn er tijdloze, klassieke, moderne, industriële, zwart en witte binnendeuren. Door jouw deur te combineren met een bijpassend deurbeslag maak je de deur helemaal af.

Austria buitendeuren
Als je op zoek bent naar een voordeur of achterdeur dan zit je goed met een deur van Austria. Deze buitendeuren zijn isoleren en gemaakte van Merbau hardhout.

Deuren van Austria worden standaard geleverd in 39 mm dikte, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor 54 of 56 mm.

Reload 🗙