Svedex deuren

svedexBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Svedex deuren: snelle levertijd + inmeetservice

Svedex deuren zijn de deuren van de Nederlandse producent Svedex. Het bedrijf is in 1954 opgericht en sindsdien doen zij er alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van hun klanten. Svedex deuren zijn de enige Nederlandse deurfabrikant, die binnendeuren op elke afmeting maakt. Om een Svedex deur op maat te laten maken, kun je gebruik maken van onze eenvoudige configurator.

Svedex deuren maken: hoe werkt het in de praktijk?

Een op maat gemaakte Svedex deur is een ideale oplossing voor de zoektocht naar een nieuwe deur. Met de configurator is het zeer eenvoudig om deze te maken. Er zijn verschillende type Svedex deuren waar je uit kunt kiezen en op maat kunt laten maken. Houd tijdens het proces in de configurator rekening met de volgende punten voor jouw Svedex deur:

  1. De hoogte en breedte van de Svedex deur
  2. De randafwerking van de deur; stompe of opdekdeuren?
  3. De kleur van de deur
  4. Het slottype
  5. De deurkruk

Afhankelijk van het type Svedex deur is het mogelijk dat er aanvullende informatie wordt gevraagd. Dit wordt duidelijk aangegeven in de configurator.

Wil je ook een deur voor in de tuin? Bekijk dan eens onze tuindeuren!

Verschillende type svedex deuren

Er zijn verschillende type Svedex deuren. Wil je een deur kopen van het merk Svedex, dan profiteer je van een veelzijdig aanbod. Het uitgangspunt van de ontwerper van Svedex is dat er eerlijke Nederlandse producten worden gemaakt. De verschillende type deuren van Svedex zijn:

Svedex deuren zijn altijd afgelakt met Svedex Superlak. Hierdoor zijn de Svedex deuren direct af te hangen en is een schilder niet nodig. 

Een toevoeging in ieder huis

Vroeger maakte het men niet uit hoe een binnendeur of Svedex opdekdeur met kozijn eruitzag. Maar tegenwoordig is het belangrijk om een stijlvolle inrichting te hebben, hier hoort een deur ook bij. Svedex heeft hier ook op ingespeeld met hun populaire Svedex deuren aanbieding. Zij hebben van de Svedex kozijnen en deuren interieurproducten gemaakt in plaats van bouwelementen. De designs van Svedex zijn innovatief en vooruitstrevend, elke binnendeur van Svedex past hierdoor bij bijna elke interieurstijl. Wil je liever een gegronde deur, die je nog kan schilderen, bekijk dan eens deuren van Cando of Skantrae

Wil je je nog verder verdiepen in de nieuwe Svedex deur? Lees dan eens deze informatie:

Reload 🗙