Voordelen Deurengigant.nl

Door te bestellen bij Deurengigant profiteer jij van diverse voordelen.

Wanneer je (maatwerk) deuren online besteld bij Deurengigant profiteer jij altijd van onze voordelen. Wij leggen graag aan je uit welke voordelen dit zijn. 

Breed assortiment

Bij ons heb je een zeer ruime keuze uit kwaliteitsdeuren van A-merken en de hierbij behorende accessoires. Zo weet je zeker dat je altijd een complete deur koopt. Van binnendeuren tot voordeuren en van achterdeuren tot tuindeuren. 

Inmeetservice

Wil je zeker zijn van de juiste maten? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Voor €65,- ben je verzekerd dat de bestelde deuren perfect passen in jouw kozijn.

  • We komen langs en meten de deuren vakkundig in
  • Je ontvangt vrijblijvend een offerte
  • 100% maatgarantie. Maat niet goed? Wij lossen het kosteloos op

Bekende deurenmerken

Wij bieden uitsluitend binnen- en buitendeuren aan van kwaliteit van de merken CanDo, Skantrae, Svedex, Austria en Moodplus. Veel deuren zijn ook in maatwerk te verkrijgen. 

Totaaloplossing

Bij Deurengigant regel je alles gemakkelijk in één keer:

  • Deuren en alle bijbehorende opties
  • Accessoires zoals deurbeslag, scharnieren, briefplaat en tochtwering
  • Inmeet- en montagservice
  • Oude deuren afhaalservice

Voordelige prijzen

Door de goede relatie met onze leveranciers zijn onze prijzen doorgaans tot 20% lager dan bij de bouwmarkten en speciaalzaken.

Service en advies

Op onze website bieden we veel praktische tips en adviezen, zodat je eenvoudig de juiste deuren kunt vinden. Kom je er toch niet helemaal uit? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Onze vakkundige adviseur komt bij jou thuis, meet de gewenste ruimte(s) in, stelt een vrijblijvende offerte voor je op en geeft jou professioneel advies.

Montageservice

Deuren monteren doe je niet dagelijks. Je hebt hier enige kennis en het juiste gereedschap voor nodig. Wil je extra hulp? Wij bieden jou graag onze montageservice aan. Deze montageservice is mogelijk vanaf een bestelling van €450,-. Zodra jij de gewenste deuren in zijn geheel hebt samengesteld, kan je de montageservice aanvinken. 

Veilig en betrouwbaar

  • Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg zorgt ervoor dat je zeker weet dat wij een betrouwbare partij zijn en ons houden aan online gedragsregels
  • Je kan veilig betalen met iDEAL of met pin, zodra de deuren worden afgeleverd
Reload 🗙