5 tips voor het kiezen van de juiste deur

Wij helpen jou graag met een vijftal tips voor het kiezen van de juiste deur. Doorloop de tips en ontdek welke deur het beste bij jouw wensen aansluit. 

TIP 1

Binnendeur of buitendeur?
Allereerst is het belangrijk om te weten naar wat voor soort deur jij op zoek bent. Binnendeuren zijn niet geschikt als buitendeur. Buitendeuren zijn van vuren- of hardhout, waardoor deze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Echter is het bij een buitendeur wel belangrijk dat deze afgelakt en gekit wordt om zijn kwaliteit te behouden.  

Wat voor binnendeuren verkopen wij? 

Wat voor buitendeuren verkopen wij? 


TIP 2

Kies de juiste stijl
Bij een modern interieur zie je vaak strakke deuren met blank of mat glas. Bij tijdloos of klassieke interieur elegante glas-in-lood glas. Kies een stijl die bij jouw interieur past. In het menu vind je diverse stijlen zoals  tijdloos, modern, klassiek en steellook. Zodra je één van de stijlen aan vinkt, verschijnen alleen de gewenste deurstijlen in beeld. 

TIP 3

Met of zonder glas?
Het maken van een keuze wordt een stuk gemakkelijker zodra je weet of je zoekt naar een deur met glas of een deur zonder glas. Een deur met glas geeft een open en gezellige uitstraling aan de woning. Daarnaast zorgt glas voor meer lichtinval en geeft het een gevoel van ruimtelijkheid. Heb je privacy in hoog vaandel staan maar wil je ook lichtinval in huis? Ga dan voor een deur met satijn glas. Door satijn glas kun je niet kijken, waardoor de ruimte aan de andere kant van de deur niet zichtbaar is. 

TIP 4

Maatwerk 
Past er geen standaard maat deur in jouw kozijn. Kies dan voor een deur op maat. Het voordeel van een deur op maat is dat deze ten alle tijden past in het kozijn. Wij hebben veel deuren in ons assortiment die op maat gemaakt kunnen worden. Filter op deur op maat of kijk op de productpagina of de deur op maat te bestellen is. Indien dit mogelijk is kan je de gewenste maten invoeren. 

TIP 5

Maak de deur eigen: kies de accessoires
Wat is een deur zonder bijpassend deurbeslag? In ons assortiment vind je diverse deurklinken die aansluiten bij jouw deur en interieur. Alle klinken zijn geschikt voor elk slottype. Hierdoor kan jij al jouw deuren voorzien van hetzelfde deurbeslag, zodat deze allemaal passen bij jouw interieur. 

Bestel je deur bij de Deurengigant

Bij de Deurengigant ben je aan het juiste adres voor binnen- en buitendeuren. Ook kun je kiezen uit een ruim aanbod van opdek deuren en stompe deuren.

Profiteer van al onze voordelen:

  • Inmeetservice:
    één van onze adviseurs komt met alle plezier langs om de gewenste ruimte(s) in te meten. Hierbij wordt er advies gegeven en een vrijblijvende offerte opgesteld, zodat je de gewenste deuren kan bestellen.
  • Montageservice:
    maak gebruik van onze montageservice voor het monteren van jouw deur(en). Het monteren kan vanaf een order van €450,-
  • Garantie: maar liefst 10 (!) jaar garantie
Reload 🗙