SL1 Superlak

Svedex SL1 is hét basis model binnendeur van Nederland. Een eenvoudige binnendeur die in elk interieur past. De krasvaste superlak van Svedex voorkomt verkleuring door zonlicht en beschermt tegen krassen en vlekken. Dankzij het tijdloze design is de deur te combineren met elke glas-, lijn- of paneeldeur.   

Vanaf
108,95
128,00
14% korting
Garantie: 10 jaar
Afgelakt in RAL 9010
Materiaal: MDF

Svedex SL1 is hét basis model binnendeur van Nederland. Een eenvoudige binnendeur die in elk interieur past. De krasvaste superlak van Svedex voorkomt verkleuring door zonlicht en beschermt tegen krassen en vlekken. De binnendeur heeft een glad oppervlak en veelal gebruikt als slaapkamerdeur, kastdeur of wc deur.  Net als alle Svedex binnendeuren is ook de Svedex SL1 verkrijgbaar in de kleuren wit, extra wit en zwart. 

Svedex binnendeuren zijn FSC gecertifieerd. De Svedex Superlak zorgt ervoor dat de binnendeur direct klaar is om af te hangen. Deze hoef je niet nog een keer te schilderen. De laklaag zorgt ervoor dat de binnendeur slijt- en krasvast is en niet door zonlicht verkleurt. Zo ben je zeker dat de kleur altijd mooi wit blijft. Svedex binnendeuren zijn verkrijgbaar in Alpine wit en Extra wit. 

Producten van Svedex zijn KOMO-gecertificeerd, KOMO® attest met productcertificaat Nr. 20734.

Svedex deuren vallen altijd onder maatwerk en kunnen niet geretourneerd worden. 

  • Deurvulling: Honingraat
  • Deurdikte: 39 mm
  • Verkrijgbaar in Alpine wit, Extra wit en Zwart
  • Deur voorzien van gemonteerd slot 
  • Deur voorzien van krukgat (standaard op 1050 mm hoogte)
  • Minimale deurbreedte: 400 mm
  • Maximale deurbreedte: 1230 mm 
  • Minimale deurhoogte: 750 mm
  • Maximale deurhoogte: 2700 mm

Paumellegaten opdekdeuren
Opdek 2015 mm: 2 paumellegaten op 236 en 1736 mm uit bovenkant deur 
Opdek 2115 mm: 2 paumellegaten op 336 en 1836 mm uit bovenkant deur 
Opdek 2315 mm: 3 paumellegaten op 336, 536 en 2036 mm uit bovenkant deur

Het kan voorkomen dat bepaalde afmetingen bij deze deur een andere levertijd hebben. Neem contact op met onze klantenservice voor de actuele levertijd.

SL1
De SL1 deuren van Svedex zijn hét basismodel deur van Nederland. Deze minimalistische binnendeuren passen in elk interieur. De krasvaste superlak in wit of zwart voorkomt verkleuring door zonlicht en beschermt tegen krassen en vlekken.

Reload 🗙